22 aprilie 2024

Cand vine vorba de „noroc” si de zodiac, exista un mare jucator la care trebuie sa fim mereu atenti: Jupiter. Aceasta planeta uriasa intruchipeaza totul despre noroc – cand citesti harta astrologica a cuiva, uita-te mereu la plasarea lui Jupiter pentru a intelege cat de bun (sau rau) ar putea fi norocul lui financiar in viata. De exemplu, daca Jupiterul natal al cuiva aterizeaza in zodia Gemeni, as putea presupune/intui ca averea lui va veni din faptul ca este sociala si eliberata. Pentru ca el controleaza norocul cosmic, Jupiter se reflecta in fiecare dintre aceste semne norocoase.  

Tine minte – doar pentru ca semnul tau nu apare pe aceasta lista, nu inseamna ca nu esti binecuvantat cu noroc. Nu suntem doar semnele noastre solare, ci avem influenta tuturor celorlalte planete din harta noastra. Unii oameni par sa aiba intotdeauna norocul de partea lor. Poate ca sunt deseori dusi la clasa intai la zboruri. Sau, poate ca deseori „cunosc pe cineva” care poate trage sforile in cererile lor de munca. S-ar putea chiar sa se impiedice de obicei de restaurante cu bijuterii ascunse sub mese sau de bancnote aleatorii de 100 de lei.

Potrivit astrologilor, acesti oameni pot avea mai multe in comun decat norocul lor – ar putea impartasi si un semn stelar. Cititi mai departe pentru a descoperi semnele zodiacale norocoase mai mult decat celelalte, de la destul de norocoase la incredibil de binecuvantate.

VARSATOR

Varsatorii sunt cunoscuti pentru ca sunt inteligenti, inovatori si optimisti si deseori se angajeaza intr-un domeniu ca sa lase lumea un loc mai bun. Deci, are sens ca aceste semne de pace sa fie rasplatite cu noroc. Alice Alta, astrologul rezident al aplicatiei horoscop Futurio, spune ca acest lucru se datoreaza faptului ca conducatorul Varsatorului este Uranus, care aduce la iveala situatii neobisnuite care pot duce la perioade norocoase. „Zilele varsatorilor sunt pline de surprize si intorsaturi interesante ale destinului”, spune Alta. „Daca un Varsator are o intuitie dezvoltata, poate profita cu usurinta de o sansa norocoasa si o poate folosi in avantajul sau.” Pentru a profita la maximum de acest cadou, Varsatorii trebuie sa se adapteze la lumea din jurul lor pentru a recunoaste oportunitatile fortuite atunci cand vin.

Articol asemanator: Cele mai norocoase zodii in dragoste

GEMENI

Gemenii sunt guvernati de Mercur, planeta comunicarii. Si daca exista un lucru pe care il stim despre noroc, este ca acesta este adesea creat de abilitati excelente de comunicare si de discutarea cu oamenii potriviti la momentul potrivit. „Darul gemenilor de la Univers este radacina norocului lor”, spune psihologull si astrologul Inbaal Honigman. „Oamenilor le plac gemenii si vor sa-i aiba in preajma. Li se ofera adesea scurtaturi prin viata doar din cauza contactelor lor.”

FECIOARA

Fecioara pare adesea norocoasa, dar Honigman observa ca norocul acestui semn se datoreaza de obicei previziunii, planificarii si organizarii. „Ei stiu care sunt obiectivele lor si ce trebuie sa faca pentru a le atinge”, spune ea. Exista si alti factori in joc. „Fecioarele sunt mari comunicatori si fac conexiuni cu oamenii destul de usor”, spune Honigman. „Intr-un interviu de angajare, la o prima intalnire si chiar si in vacanta, se vor exprima bine si ii vor fermeca pe toti cei din jur. De aceea nu pot pierde nimic.”

CAPRICORN

Capricornul este un alt semn muncitor, serios si ambitios care isi creeaza frecvent propriul noroc. „Ei lucreaza inteligent si isi folosesc timpul cu intelepciune pentru a-si atinge obiectivele”, spune antrenorul si astrologul Linda Berry. „Capricornii sunt genii strategice care isi joaca cartile aproape de piept, jucand mereu ca sa castige.” Daca nu esti si tu un Capricorn, s-ar putea sa vrei sa te imprietenesti cu unul, deoarece au mult noroc de rezerva. „Cei care se conecteaza cu Capricornii fie in relatii de afaceri, fie in relatii personale vor experimenta norocul practic pe care acest semn zodiacal il are de oferit”, spune Berry.

Articol asemanator: Cum este fiecare semn zodiacal in pat

LEU

Leii sunt caldurosi, indrazneti si stilati si nu se tem sa aduca un pic de spectacol in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, etosul lor calauzitor este cel care ii conduce catre noroc. „Cei nascuti sub semnul leului se nasc stiind ca sunt destinati maretiei”, spune Honigman. „Se asteapta sa le cada norocul in poala”. Acest semn stelar accepta, de asemenea, orice oportunitate, permitand loc pentru pauze norocoase. „Cand i se prezinta o oportunitate, un Leu nu este surprins si nu este pe cale sa-si piarda timpul intocmind liste si scotand carti de tarot”, spune Honigman. „Un Leu va profita de ocazie chiar atunci si acolo.” In timp ce norocul lor ar putea parea un sir de noroc pentru altii, de fapt se datoreaza unei combinatii utile de optimism si abilitati rapide de luare a deciziilor.

SAGETATOR

Sagetatorul are norocul de partea sa. De fapt, trei dintre cei patru experti in astrologie ai nostri il considera cel mai norocos semn dintre toti (al patrulea expert al nostru l-a pus in primele trei.) Deci, de ce este asta? Astrologul de relatii Anna Kovach spune ca aceasta are de-a face cu faptul ca semnul este guvernat de Jupiter, planeta norocului, abundentei si puterii. Sagetatorul cu spirit liber, care calatoreste in lume, este, de asemenea, fericit sa parieze in viata, ceea ce poate duce la situatii norocoase si banoase. „Oamenii nascuti sub acest semn sunt fermecatori si influenti”, spune Kovach. „Ei atrag cu usurinta oportunitati de a vedea lumea si de a-si cultiva intelepciunea.” Norocul sagetatorilor ar putea fi chiar oarecum o profetie care se implineste de sine. „Sunt suficient de optimisti pentru a profita la maximum de orice situatie”, spune Kovach. „Poate ca de obicei reusesc pentru ca ei cred cu adevarat ca sunt capabili de orice isi doresc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *