29 noiembrie 2023

In timp ce Charlize Theron poate fi una dintre cele mai mari vedete de film de la Hollywood ale generatiei noastre, castigatoarea Oscar a ramas intotdeauna aproape de radacinile ei sud-africane.

De aceea, in 2007, ea a fondat Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP) pentru a ajuta la combaterea HIV si pentru a promova educatia post-secundara in intreaga tara.

Christian Dior Parfums este un sustinator de multa vreme al initiativei, dar pentru anul care vine, actrita – care a facut prima ei campanie de parfumuri cu brandul de lux in 2004 – planuieste sa duca parteneriatul la urmatorul nivel.

In 2021, Dior va finanta burse de patru ani pentru beneficiari, care vor acoperi toate taxele de scolarizare, imbarcare, carti, calatorii, un laptop, precum si programe de mentorat individualizate.

Pentru a sarbatori, Dior a creat campania Dior Stands With Women, cu o echipa de stele de doamne de prim rang, care isi impartasesc toate povestile in efortul de a-i incuraja pe ceilalti sa transforme lumea.

Actrita Yalitza Aparicio , modelul Leyna Bloom si fotografa Pamela Tulizo sunt doar cateva dintre femeile participante.

,,Toti s-au straduit sa aiba un impact asupra lumii si si-au folosit vocile pentru a inspira alte femei”, spune Theron in videoclipul de mai sus. ,,Toti mi s-au alaturat pentru a transmite acest sentiment printr-o cauza foarte draga inimii mele pe care Dior a sustinut-o de multi ani. Programul de burse CTAOP Youth Leader ii ajuta pe tinerii sud-africani sa devina liderii de maine.”

Programul de burse Theron a ajutat deja 15 tineri adulti sa finalizeze studiile universitare si abia asteptam sa vedem ce le rezerva viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *