22 februarie 2024

Dorian Popa este un cantaret, actor si personalitate de internet din Romania. S-a nascut la data de 29 august 1989, in orasul Piatra Neamt, Romania. El a devenit cunoscut in mediul online in 2011, cand a inceput sa posteze videoclipuri pe YouTube, iar in scurt timp a adunat un numar mare de urmaritori.

In 2013, Dorian Popa a devenit membru al trupei de muzica „LaLa Band„, care a avut un succes imens in randul tinerilor din Romania si din alte tari din Europa. In acelasi timp, a inceput si cariera de actor, jucand in mai multe productii de televiziune si film. Citeste mai jos si afla mai multe despre Dorian Popa.

Iubita lui Dorian Popa

In trecut, el a fost implicat in relatii cu alte personalitati publice din Romania, precum Alina Eremia si Oana Radu, insa aceste relatii s-au incheiat.

Dorian Popa a fost intotdeauna discret cu privire la viata sa personala si nu a facut publice prea multe detalii despre relatiile sale amoroase. Este posibil ca el sa fie implicat intr-o relatie la momentul actual, insa nu exista confirmari oficiale in acest sens.

Dorian Popa varsta

Dorian Popa s-a nascut pe 29 august 1989, astfel ca, la momentul actual, el are 33 de ani.

Dorian Popa cariera

Dorian Popa este un artist roman, cunoscut in special pentru cariera sa in muzica si televiziune. A inceput sa cante si sa compuna muzica la varsta de 14 ani, iar in 2012 a devenit cunoscut publicului roman prin participarea la emisiunea „Dansez pentru tine”. In acelasi an, a lansat si primul sau single, „Noapte de vara”.

In 2013, Dorian Popa a lansat al doilea sau single, intitulat „Buna, ce mai zici?”, care a devenit un hit in Romania. Acesta a fost urmat de alte cateva single-uri de succes, cum ar fi „Hypnotic”, „Golanesc din yala” si „Din albul iubirii”.

In paralel cu cariera sa muzicala, Dorian Popa a devenit unul dintre cei mai populari vloggeri din Romania, avand un canal de YouTube cu peste 2 milioane de abonati. Aici, el posteaza vlog-uri, challenge-uri si alte continuturi amuzante si educative.

De-a lungul carierei sale, Dorian Popa a colaborat cu numerosi artisti din Romania si a participat la diverse emisiuni de televiziune, inclusiv la „Dancing with the Stars” si „iUmor”. De asemenea, a lansat un album de studio in 2018, intitulat „Buna, ce mai zici?”.

Dorian Popa in Pariu cu Viata

Dorian Popa a jucat in serialul „Pariu cu viata”, difuzat pe postul de televiziune Pro TV in perioada 2011-2013. In acest serial, el a interpretat rolul lui Andrei Anghel, unul dintre protagonistii povestii, care este un talentat muzician si membru al trupei Lala Band.

„Pariu cu viata” a fost un serial de televiziune foarte popular in Romania, care a atras un public larg de adolescenti si tineri. Acesta a fost o combinatie intre o drama romantica si un musical, in care personajele cantau si dansau pe scena unei scoli de arte.

Dorian Popa inaltime

Dorian Popa are o inaltime de aproximativ 1,82 m.

Dorian Popa venit net

202K – € 1.21M

Dorian Popa familie

Dorian Popa este un cunoscut actor, cantaret si vlogger roman. Parintii sai sunt Cezar si Daniela Popa, iar el are un frate mai mic pe nume Robert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *