16 aprilie 2024

Emma Watson este o actrita, model si activista engleza care a devenit faimoasa pentru portretizarea lui Hermione Granger in seria de filme Harry Potter. S-a nascut pe 15 aprilie 1990, la Paris, Franta, si a crescut in Oxfordshire, Anglia.

Watson a urmat scoala Dragonului si mai tarziu a studiat la Headington School, unde a luat parte la piese de teatru si musicaluri scolare. In 1999, la varsta de noua ani, a fost distribuita ca Hermione Granger in primul film Harry Potter si a continuat sa joace rolul in toate cele opt filme din serie. Continuati sa cititi pentru a afla mai multe despre Emma Watson.

Emma Watson avere

Averea neta a Emmei Watson a fost estimata la aproximativ 80 de milioane de dolari.

Emma Watson Iubit

In aprilie 2020, Emma Watson a spus ca era indragostita de Tom Felton, partenerul ei de platou care a interpretat personajul lui Draco Malfoy in saga Harry Potter. Anuntul a venit in timpul reuniunii de la Harry Potter a 20-a aniversare: Intoarcerea la Hogwarts. Indragostirea – care aparent era reciproca – a fost de fapt confirmata si de Felton, care in memoriile sale Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard, a vorbit despre sentimentele pe care le avea pentru Hermione.

Dupa acea dragoste platonica, in 2017 vedeta a trait o dragoste de doi ani cu William Knight, un antreprenor in ramura tehnologiei. Depusa geniul tech, intre sfarsitul lui 2017 si 2018 Emma Watson a trait o relatie trecatoare (vorbim de sase luni) cu Chord Overstreet, „blonda” din Glee. Cei doi nu si-au confirmat niciodata oficial dragostea lor. Pe de alta parte, este o ciudata a intimitatii. „Incerc sa fiu consecvent”, a spus ea, „nu pot vorbi despre iubitul meu in timpul unui interviu si apoi sa ma astept ca paparazzii sa nu-mi faca poze in afara casei”.

Actrita a spus ca a observat ca „la Hollywood, persoana cu care te intalnesti este prinsa in promovarea filmelor si a circului care o insoteste. Nu mi-as dori niciodata ca persoana cu care sunt sa simta ca face parte din un spectacol sau o piesa de teatru”.

Intre sfarsitul anului 2019 si aprilie 2020, a fost fotografiata cu Leo Alexander Robinton, un antreprenor din California, in varsta de treizeci de ani, care a lucrat intr-o companie specializata in sectorul legal de canabis.

Emma Watson varsta

Emma Watson are 32 de ani. S-a nascut pe 15 aprilie 1990, la Paris, Franta.

Emma Watson filmografie

Here are some of Emma Watson’s notable movies:

 1. Harry Potter and the Philosopher’s Stone (2001)
 2. Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
 3. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
 4. Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
 5. Harry Potter and the Order of Phoenix (2007)
 6. Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
 7. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (2010)
 8. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (2011)
 9. My Week with Marilyn (2011)
 10. The Perks of Being a Wallflower (2012)
 11. This is the End (2013)
 12. The Bling Ring (2013)
 13. Noah (2014)
 14. Colonia (2015)
 15. Regression (2015)
 16. Beauty and the Beast (2017)
 17. The Circle (2017)
 18. Little Women (2019)

Emma Watson Inaltime

Emma Watson are 165 cm inaltime

Tom Felton si Emma Watson

Tom Felton si Emma Watson sunt actori cunoscuti pentru rolurile lor din seria de filme Harry Potter. Ei i-au jucat pe Draco Malfoy si, respectiv, pe Hermione Granger, in filme. Au existat zvonuri si speculatii de-a lungul anilor despre o posibila relatie romantica intre cei doi, dar ambii au negat aceste zvonuri si au declarat ca sunt doar prieteni buni.

In interviuri si postari pe retelele sociale, Tom Felton si Emma Watson si-au exprimat admiratia si respectul unul fata de celalalt ca actori si prieteni. De asemenea, au fost vazuti petrecand impreuna si participand la evenimente cu alti membri ai distributiei Harry Potter, indicand o prietenie stransa si de sprijin. Cu toate acestea, ei nu au confirmat niciodata vreo implicare romantica si au sustinut ca sunt doar prieteni buni.

Emma Watson Harry Potter

Emma Watson este o actrita engleza care este cel mai bine cunoscuta pentru interpretarea personajului Hermione Granger din seria de filme Harry Potter. Ea a aparut pentru prima data ca Hermione in adaptarea cinematografica a lui J.K. Cartea lui Rowling „Harry Potter si piatra filosofala” in 2001 si a continuat sa interpreteze personajul in toate cele opt filme ale seriei.

Portretul lui Watson despre Hermione Granger a fost laudat pe scara larga si a ajutat-o ​​sa fie una dintre cele mai proeminente tinere actrite din generatia ei. Dupa incheierea seriei Harry Potter, Watson a continuat sa joace intr-o varietate de filme, inclusiv „Perks of Being a Wallflower”, „The Bling Ring”, „Beauty and the Beast” si „Little Women”.

Pe langa cariera sa de actor, Watson este cunoscuta si pentru activismul ei si munca de advocacy, in special in domeniile egalitatii de gen si durabilitatii. Ea a servit ca ambasador al bunavointei ONU Femei si a fost implicata activ in campanii de promovare a educatiei si a drepturilor femeilor.

Emma Watson Cariera

Emma Watson este o actrita, model si activista engleza care a devenit faimoasa ca Hermione Granger in seria de filme Harry Potter. De atunci, ea a continuat sa aiba o cariera de succes in industria divertismentului si, de asemenea, a devenit cunoscuta pentru activismul ei si munca de advocacy.

Dupa incheierea seriei Harry Potter, Watson a continuat sa joace intr-o varietate de filme, inclusiv „Perks of Being a Wallflower”, „The Bling Ring”, „Noah”, „Beauty and the Beast” si „Little Women”. .” De asemenea, si-a imprumutat vocea mai multor filme de animatie, inclusiv „Povestea lui Despereaux” si „The Watsons Go to Birmingham”.

Pe langa cariera sa de actor, Watson a devenit cunoscuta si pentru munca sa de advocacy in domeniile egalitatii de gen, modei durabile si ecologism. Ea a servit ca ambasador al bunavointei ONU Femei si a lansat campania HeForShe, care promoveaza egalitatea de gen si incurajeaza barbatii sa isi asume un rol activ in sustinerea drepturilor femeilor. Watson a fost, de asemenea, implicat in campanii de promovare a modei etice si durabile si a lucrat cu companii precum People Tree si Burberry pentru a crea linii de imbracaminte sustenabile.

In general, Emma Watson s-a impus ca o actrita versatila si un avocat proeminent al problemelor sociale importante.

Emma Watson educatie

Emma Watson a urmat cursurile The Dragon School, o scoala pregatitoare din Oxford, Anglia, pana la varsta de zece ani. Apoi a urmat la Headington School, tot la Oxford, unde a studiat din 2003 pana in 2006.

Dupa ce si-a terminat studiile secundare, Watson s-a inscris la Universitatea Brown din Providence, Rhode Island, in Statele Unite. A studiat literatura engleza la Brown si si-a terminat diploma in 2014, luandu-si un an liber in 2011 pentru a filma ultimul film Harry Potter.

Watson a vorbit public despre provocarile de a echilibra cariera ei de actor cu educatia ei si a subliniat importanta educatiei in viata ei. In 2014, ea a fost numita ambasadora a bunavointei ONU Femei si si-a folosit platforma pentru a sustine educatia fetelor din intreaga lume. Watson a fost, de asemenea, implicat in campanii de promovare a accesului la educatie si a lucrat cu organizatii precum Camfed si Malala Fund pentru a sprijini initiativele de educatie a fetelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *