22 februarie 2024

Cele mai bune amintiri de vara, de obicei, nu sunt facute singure. Sunt momente cu oamenii pe care ii iubesti, fie intr-o escapada de surf de o saptamana sau cocotati in jurul unui focar din curtea ta. Asa ca, atunci cand fondatoarea Frankies Bikinis si directorul de creatie, Francesca Aiello, a ales o colaboratoare celebra pentru lansarea de vara a colectiei, ea si-a ales o prietena veche care a impartasit unele dintre cele mai bune amintiri ale ei cand a crescut in Malibu – Gigi Hadid.

Cele doua si-au canalizat copilaria petrecuta una langa alta pe plaja, plus detalii personale din viata actuala a lui Hadid la ferma ei din Pennsylvania, in prima lor colectie de Frankies Bikini. Colectia cuprinde foarte multe imprimeuri sentimentale si croieli feminine si este extinsa: 98 de piese, inclusiv costume de baie si usoare de imbracat, in marimile XS-XXL.

De la imprimeuri florale la seturi de lounge asortate usoare, colectia este menita sa se simta ca acasa (si prieteniile care evoca sentimente la fel de confortabile.) ,,Am proiectat aceasta colectie cu atat de multa dragoste si cred ca straluceste cu adevarat in detaliile din interiorul tesaturii, imprimeuri si stiluri pe care am ales sa le folosim”, a spus Hadid. ,,Atat eu, cat si Frank avem vieti foarte sociale, dar suntem si fete de casa, iar colectia intruchipeaza cu adevarat acea parte a noastra.”

Vei vedea acea sensibilitate de casa in campania de costume de baie, filmata de o alta prietena din copilarie, Alana O’Herlihy. Exista, de asemenea, detalii ascunse in tesaturi, inclusiv o imagine dubla a unei piese dintr-o singura piesa imprimata toile, care dezvaluie un ciot de copac pe care Hadid a ales-o pentru a prezenta relatia ei cu Aiello, plus o mama si un pui de caprioara pentru a simboliza maternitatea.

,,Oportunitatea de a lucra cu Gigi la aceasta colectie a fost un vis devenit realitate”, spune Aiello. ,,Am crescut petrecandu-ne zilele la plaja in bikini, asa ca sa putem proiecta acum o colectie de costume de baie si de lounge – ceva in care am crescut – impreuna este intr-adevar un moment unic pentru noi doua.”

Colectia se joaca, de asemenea, cu tesaturile de vara, cum ar fi pointelle si tesaturi, in forme noi, sigure pentru inot. ,,Clientilor nostri le place sa aiba un bikini si imbracaminte potrivite, iar acest lucru le permite o tranzitie perfecta de la plaja la strada in tinuta coordonata”, spune Aiello.

Gigi Hadid

Purtarea colectiei de costume de baie a lui Gigi Hadid pentru Frankies va face ca cele mai cunoscute destinatii de vara sa se simta putin mai noi, dar nu mai putin speciale. La randul ei, Aiello ne spune ca va purta costumele de baie cu dantela nostalgica ale colectiei in excursii la Little Dume, o plaja pe care a crescut si o va vizita, in aceasta vara. Impacheteaza un costum de baie oriunde te-ai indrepta pentru a te simti ca acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *