16 aprilie 2024

Acum ca internetul stie, toata lumea de pe retelele de socializare s-a inghesuit la magazin in cautarea gentii, care sincer se simte ca cel mai luxos gratuit care a fost vreodata. Dar daca o calatorie la Capri pare prea scumpa, exista intotdeauna o alta alternativa: geanta Prada pentru cumparaturi cu logo-ul bicolor, care se vinde cu 1.790 USD . Daca trebuie sa justificati achizitia, ganditi-va astfel: este mult mai putin costisitor decat zborul spre Capri, sederea la hotel si achizitia minima necesara de 1.000 USD la magazinul Prada. In plus, Gigi Hadid l-a purtat fara oprire.

In timp ce era in New York saptamana trecuta, Hadid a purtat geanta cu o pereche de blugi de epoca, un costum de baie dintr-o singura piesa din tery din colaborarea ei cu Frankies Bikinis, cercei cu fructe Susan Alexandra si Birkenstocks . De asemenea, a folosit pe deplin natura supradimensionata a gentii, cu un recipient mare vazut iesind din partea de sus. Dar acesta este atractivitatea tote-ului pentru cumparatori: il puteti folosi pentru a trage aproape orice si orice pentru o zi la plaja sau comisioane in oras.

Geanta a atras, de asemenea, multa atentie pe retelele de socializare, probabil pentru ca este la fel de aproape de geanta Capri gratuita pe cat o putem obtine cei mai multi dintre noi in acest moment, plus supermodele precum Rosie Huntington-Whiteley si celebritati precum Dua Lipa continua sa o poarte in afara serviciului. Este oficial o noua geanta ,,It”.

Tendinta sa se datoreaza si popularizarii generale a toc-urilor pentru cumparatori si a gentilor de paie in general, poate pentru ca se simt atat de diferit fata de cealalta extrema: o geanta ,,It” precum Le Cagole de la Balenciaga . Si, din fericire, aspectul este la fel de usor de cumparat ca oricare, cu optiuni de genti pentru cumparaturi crosetate pentru doar 68 USD la Nordstrom. Sigur, nu are simbolul emblematic al logo-ului Prada in mijloc, dar este accesoriul perfect de calatorie sau de mana pentru un zbor viitor, sa spuna Capri (pentru a asigura, speram, un tip complet diferit de geanta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *