16 aprilie 2024

Gigi Hadid face un salt profesional de la pur si simplu purtarea hainelor la designul propriu-zis. Modelul a anuntat joi pe Instagram ca lucreaza la propria linie de moda numita Guest in Residence. Postand un carusel de imagini, Hadid le-a oferit fanilor ei o scurta privire asupra procesului din culise de realizare a noii colectii de tricotaje.

Ea a aratat, de asemenea, cateva exemple de piese de la viitoarea marca pe care le-a purtat deja. ,,Am lucrat la ceva….cu dragoste, @guesinresidence :)”, a scris ea in legenda. Ea si-a actualizat, de asemenea, biografia Instagram pentru a reflecta noul ei rol, scriind ,,fondator, director creativ @guesinresidence”. Si, desi colectia ei nu a debutat inca, are deja cel putin cativa fani celebri. Hailey Bieber a comentat postarea ,,Atat de incantata de asta”, in timp ce sora ei Bellaa adaugat: ,,Ce am asteptat cu totii”, cu un sir de emoji-uri cu inima roz.

Aceasta nu este singura afacere recenta a lui Hadid in lumea designului de moda. In aprilie, ea a anuntat, de asemenea, ca se asociaza cu prietena ei din copilarie si fondatoarea Frankies Bikinis, Francesca Aiello ., pe o colectie de costume de baie colaborativa. La proiectarea liniei de bikini, perechea a extras referinte din copilaria lor, cand au crescut impreuna in Malibu, California, precum si noua casa a mamei modelului din Pennsylvania. Intr-un comunicat de presa care anunta colectia, Hadid a scris: ,,Am proiectat aceasta colectie cu atat de multa dragoste si cred ca asta straluceste cu adevarat in detalii. Atat eu, cat si Frank avem vieti foarte sociale, dar suntem si persoane mari, iar colectia intr-adevar. intruchipeaza acea parte a noastra.” Si intr-o postare pe Instagram a lui Frankies Bikinis care a debutat colaborarea, subtitrarea a mai mentionat ca ,,Colectia este inradacinata in prietenie si este inspirata de zilele lipsite de griji ale lui Gigi in casa de vis a familiei ei, plina de sentiment si nostalgie.”

In comunicatul de presa, Aiello a laudat, de asemenea, cunostintele acute despre moda ale prietenei ei, explicand: ,,Gigi este o persoana atat de speciala si atat de inspirata pentru mine. Este creativa, muncitoare, buna si iubitoare, iar combinarea acestor trasaturi incredibile de personalitate cu prietenia noastra adanc inradacinata este ceea ce a facut ca aceasta colectie sa fie distractiva nu numai de creat impreuna, ci si de filmat impreuna.” Hadid a remarcat, de asemenea, ca aceasta colectie a fost creata cu ,,Prieteni si inima” si este un ,,moment special al cercului complet”, adaugand: ,,Ne cunoastem de cand ne gandim vreodata ca vise ca acesta ar putea deveni realitate”.

Pentru a sarbatori lansarea, Hadid a rupt painea cu cativa alesi la Le Chalet din New York, marti seara. Lista invitatilor a inclus sora lui Hadid, Bella, tatal Mohamed Hadid, Taylor Swift, Emily Ratajkowski, Antoni Porowski, Tan France, Joseph Altuzara, Law Roach si Precious Lee.

Inainte de lansare, Hadid a declarat pentru ELLE.com ca a incercat sa aplice acelasi principiu pentru aceasta colectie de baza ca si pentru garderoba personala. Adica, sa afli ce functioneaza pentru ea si apoi sa gasesti moduri diferite de a stila acele piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *