22 aprilie 2024

Deloc fidel numelui sau, cel de-al doilea proiect regizoral al Oliviei Wilde, Don’t Worry Darling, devine rapid cel mai dezordonat film din istoria cinematografiei. Drama din jurul acesteia a escaladat in acest weekend la Festivalul de Film de la Venetia, unde cel mai inflacarat invitat nu a fost spatele lui Timothee Chalamet, ci o presupusa racheta de saliva care a dat startul premierei filmului.

Un clip care il arata pe Harry Styles, starul filmului si noul iubit al lui Wilde, asezat langa un alt star al filmului, Chris Pine, la premiera a incendiat internetul, deoarece se pare ca Styles (poate, dar probabil nu) proiecteaza o minge de scuipa in poala lui Pine. Nu ca ar fi treaba mea, dar ce sa intamplat mai exact aici?

O analiza cadru cu cadru a momentului nu ofera mai multa claritate. Din anumite motive, Pine se afla intre Styles si Wilde, ceea ce ne pune la un nivel de baza destul de ridicat de disconfort. In timp ce sta jos, Styles pare sa se aplece peste poala lui Pine, dar intr-un mod mai ales natural ,,sa stea la un cinematograf”. Se pare ca exista o miscare musculara minuscula in jurul gurii lui, iar o secunda mai tarziu, Pine ingheata in mijlocul aplauirii si isi priveste in jos, la pantalonii albi, aratand vag dezgustat. Intre timp, Wilde urmareste intregul schimb si il saluta cu o clipire lunga si criptica. Un clip de cateva minute mai tarziu il arata pe Pine punandu-si stoic ochelarii de soare exact cand incepe filmul, in timp ce Styles incearca sa-l implice intr-o mica gluma.

Luni, Pine a negat ca s-a aruncat vreo scuipa asupra lui. Un reprezentant a declarat pentru People ca povestea a fost o ,,inventie completa” si a spus, fara indoiala, ,,Doar pentru a fi clar, Harry Styles nu l -a scuipat pe Chris Pine”. Aparent, toti care speculeaza despre acest moment incearca sa ,,creeze o drama care pur si simplu nu exista”.

Fixarea internetului pe Spitgate spune probabil mai putin despre ceea ce s-a intamplat de fapt intre Styles si Pine si mai multe despre mizeria nesfarsita din jurul lansarii lui Don’t Worry Darling . Intre batalia de custodie publica a lui Wilde cu fostul ei Jason Sudeikis, care s-a raspandit in promovarea filmului; noua ei relatie cu Styles, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare; si o disputa de casting care o implica pe Shia LaBeouf, aici se desfasoara o drama pentru sezonul Real Housewives . In plus, prezenta destul de rece (sau lipsa acesteia) a lui Florence Pugh in evenimentele promotionale si de presa ale lui Don’t Worry Darling a alimentat zvonuri vechi de luni de zile conform carora ea si Wilde se imbolnavesc.

Pine, intre timp, se pare ca a fost proiectat astral prin lansarea filmului, sugerand ca ar prefera sa fie departe, departe de tot ce se intampla cu el. In acest moment, il poti invinovati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *