22 aprilie 2024

Daca la mijlocul anului iti doresti o schimbare a frumusetii, ai noroc: noua colectie de ingrijire a pielii a lui Kim Kardashian, SKKN BY KIM, se lanseaza la sfarsitul acestei luni. Noua afacere a lui Kardashian vine la mai putin de un an de la anuntul ca KKW Beauty nu mai exista, o miscare despre care adeptii au speculat ca a fost pur si simplu un pas catre un rebrand.

Dar in locul lui KKW Beauty, se pare, este ceva cu totul nou. Mai degraba decat machiajul orientat spre piata, SKKN este un ansamblu (caracteristic elegant) de ingrijire a pielii de ultima generatie si o etapa naturala si ridicata in ofertele minimaliste si totusi ambitiale ale faimoasei Kim Kardashian. Gama de noua produse sustenabile a marcii se concentreaza fiecare pe formule inovatoare concepute pentru a revitaliza pielea. Gazduite intr-un ambalaj deosebit de inspirat din punct de vedere arhitectural, care necesita spatiu pe raft, ofertele SKKN sunt toate disponibile pentru mai putin de 100 USD, un avantaj in lumea ingrijirii de lux a pielii.

Linia s-a nascut din dorinta de a-si intelege propriul ten: Kardashian se lupta cu psoriazisul, o afectiune a pielii mediata de imunitate, care afecteaza peste 7,5 milioane de adulti si are ca rezultat pete rosii uscate pe fata si pe corp. SKKN este rezultatul tangibil al anilor de lucru si de invatare de la dermatologi si esteticieni (inclusiv celebritati faciale Joanna Czech ) si ofera o rutina de sus in jos, care include o spuma delicata de curatare, un ser cu acid hialuronic si o noapte hranitoare ulei SKKN BY KIM vine de la Kardashian si Coty si va fi lansat pe 21 iunie – noteaza in calendar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *