16 aprilie 2024

Ducele si ducesa de Sussex s-au intors in Londra. In aceasta dimineata, Printul Harry si Meghan Markle au sosit la Catedrala Sf. Paul din Londra pentru a participa la Serviciul National de Ziua Recunostintei. Este pentru prima data cand cuplul a facut o aparitie publica in Regatul Unit de cand a facut un ,, pas inapoi ” fata de indatoririle regale in 2020.

Markle a purtat un trenci si o fusta gri deschis Dior Haute Couture, impreuna cu manusi si pantofi asortate. Printul Harry a purtat un costum clasic de dimineata impodobit cu medalii pentru serviciul sau militar. Dupa ce au stat de vorba cu membrii serviciului pe treptele catedralei istorice, acestia s-au asezat in al doilea rand in interior, alaturi de Printesa Eugenie si Beatrice.

A fost onorat cel de-al 70-lea an al reginei Elisabeta la tron. Alti membri ai familiei regale, precum ducele si ducesa de Cambridge, precum si personalitati guvernamentale precum prim-ministrul Boris Johnson si fostii lideri britanici Theresa May si Tony Blair au fost prezenti.

Camerele a surprins cuplul vorbind cu copiii verisoarei lui Harry, Zara Tindall. Markle a purtat o rochie bleumarin fara umeri, de Roland Mouret, cu o palarie asortata de Stephen Jones.

In ciuda statutului de mare profil al cuplului, pana acum, ei au pastrat lucrurile relativ discrete in timpul evenimentelor jubileului reginei. Aceasta este prima observare clara in Londra pe care o au de cand au sosit la inceputul acestei saptamani, ceea ce sugereaza ca sunt concentrati sa pastreze atentia asupra Reginei Elisabeta in timpul weekendului sau de hotar. Din pacate, Regina s-a retras din serviciu in ultimul moment din cauza problemelor de mobilitate, dar se asteapta sa urmareasca de acasa la Castelul Windsor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *