16 aprilie 2024

Daca nu ar fi meme amuzante – stii tu: glume si imagini care exista doar pentru divertisment usor – Facebook nu ar fi suficient de distractiv pentru a-ti fura atat de mult din timpul tau. Instagram, de asemenea, ar fi putin mai mult decat selfie-uri si imagini stilizate cu mancare. Si Twitter? Nici macar nu ne face sa incepem. Pe scurt, internetul ar fi un gol fara bucurie de alerte constante de stiri, cercetari indoielnic de fiabile si postari auto-amplificatoare pe retelele sociale fara unele dintre cele mai amuzante meme de pe internet.

Din fericire, acesta este un cosmar pe care nu trebuie sa ti-l imaginezi, datorita faptului ca meme-urile amuzante sunt peste tot – si nu se demodeaza prea curand. Aici, am adunat cele mai amuzante meme din toate timpurile. Citeste mai jos si amuza-te cu cele mai amuzante si celebre meme-uri, de asemenea distribuie pe retelele sociale si prietenilor.

Meme-uri amuzante

Iti poti aminti viata inainte de meme? Daca ai sub 30 de ani, probabil ca nu. Daca ai peste 30 de ani, probabil ca iti amintesti cand meme-urile erau scrise de mana cu pane de pene deasupra unor opere de arta de dimensiunea unei carti postale. Acum tot ce trebuie sa faci este sa deschizi telefonul si sa cauti memeuri amuznte. Citeste mai jos si vezi care sunt cele mai amuzante meme-uri amuzante.

Meme-uri Romanesti

An nou, meme noi! Nu putem nega ca ultimii doi ani au fost o plimbare cu rollercoaster. Uneori, singura modalitate de a trece peste toata nebunia este sa razi, iar 2022 incepe puternic cu niste meme hilare. Exista intotdeauna meme de buna dimineata, meme de la multi ani, meme sanatoase, meme cu pisici si meme cu caini pentru a te distra, dar aceasta rezumare este despre tot ce este mai bun dintre cei mai buni. Vezi mai jos meme-uri Romanesti si trimite-le si prietenilor pentru ai amuza.

Meme-uri cu Putin

Invazia rusa a Ucrainei s-a transformat rapid intr-una dintre marile calamitati ale secolului 21, cu siguranta va avea consecinte neprevazute pentru anii urmatori. Si totusi, in mijlocul mortii, distrugerii si tulburarilor geopolitice, memele continua. Poate ca acest lucru nu este atat de absurd pe cat pare; poate chiar si intr-un moment atat de descurajant, glumele online au un rol de jucat. Vezi mai jos memeuri amuzante despre Putin.

Meme-uri cu pisici

Meme-uri in engleza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *