9 decembrie 2023

Pe masura ce alunecam incet, dar sigur in primavara, nu putem sa nu fim entuziasmati de toate schimbarile de stil care vor urma, inclusiv de unghiile de primavara la care ne-am gandit toata iarna.

Nu numai ca vom incepe sa ne dam deoparte cremele hidratante de iarna, pe masura ce soarele incepe sa-i ridice fata frumoasa din ce in ce mai mult in fiecare zi, dar putem sa salutam din nou unghiile stralucitoare si distractive. Anul acesta a fost o anomalie pana acum, unghiile colorate au revenit la moda inca din februarie – se pare ca celebritati precum Megan Fox si Beyonce au inceput sa sarbatoreasca primavara la inceputul anului 2022.

Modele unghii primavara 2022

In 2021, cele mai sexy unghii de primavara au inclus rasuciri ale manichiurii frantuzesti, unghii cu gel lungi cu arta jucausa si tehnici de blocare a culorilor care altfel ar putea fi vazute la Muzeul de Arta Moderna. Aceste modele de bricolaj au devenit populare la inceputul pandemiei de COVID-19, cand tot ce trebuia sa facem a fost sa stam acasa si sa ne luam unghiile, dar ideile de primavara rezultate sunt inca obisnuite si astazi. Vezi mai jos cele mai frumoase modele unghii primavara 2022.

Modele unghii primavara

Cu primavara in aer, este timpul sa renunti la acele culori de unghii capricioase de iarna si crema de maini rezistenta si sa le inlocuiesti cu o manichiura proaspata, care este putin mai vesela si mai colorata. Fie ca sunteti in cautarea unor idei de unghii de primavara specifice sarbatorilor pentru Paste sau ceva care doar surprinde magia generala a primaverii, sunteti in locul potrivit. Exista o multime de noi culori frumoase de oje de primavara de incercat in acest sezon si acestea sunt modurile noastre preferate de a le purta.

Unghii primavara

De la modele geometrice la roz pastel, pana la abordari proaspete ale manichiurii frantuzesti , exista atat de multe moduri diferite de a-ti arata bucuria primaverii. Indiferent daca va oferiti o manichiura DIY acasa sau daca vizitati salonul, lasati aceste modele de unghii de primavara cool si colorate sa serveasca drept inspiratie. Aici, am adunat toate cele mai bune idei de manichiura (sau pedichiura! ) de primavara pe care veti dori sa le furati de indata ce primavara a rasarit.

Culori unghii primavara 2022 -2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *