22 februarie 2024

Sa-i spunem asa cum este: in afara de bataia de cap pe Bad Bunny , care i-a facut pe toata lumea sa vorbeasca, premiile MTV Video Music Awards 2022 au fost… destul de plictisitoare. Nu o multime de ansambluri salbatice sau drame de pe covorul rosu de care sa ne bucuram indirect din siguranta canapelelor noastre – dar cel putin am primit putina mana din raiul muzicii pop sub forma lui Taylor Swift care anunta un album nou-nout.

In timp ce a acceptat premiul pentru videoclipul anului, Swift a dezvaluit duminica ca noul ei album, intitulat Midnights , va aparea pe 21 octombrie, descriindu-l ulterior drept ,,povestile a 13 nopti nedormite imprastiate de-a lungul vietii mele”. Fete insomniace care stau treaza toata noaptea calatorind in gropile de iepure Wikipedia despre subiecte aleatorii, acesta este timpul nostru sa straluceasca!

,,Stam treji in dragoste si in frica, in tulburari si in lacrimi”, a continuat Swift in imaginile distribuite pe retelele de socializare. ,,Ne uitam la pereti si bem pana ne vorbesc. Ne rasucim in custile facute de noi insine si ne rugam sa nu facem, chiar in acest moment, o greseala fatidica care poate schimba viata. Aceasta este o colectie de muzica scrisa in miezul noptii, o calatorie prin terori si vise dulci. Podelele cu care pasim si demonii cu care ne confruntam. Pentru noi toti care ne-am rasturnat si ne-am hotarat sa tinem felinarele aprinse si sa cautam – in speranta ca, poate, cand ceasul va suna douasprezece… ne vom intalni.” Uh… sigur! Ma uit in permanenta la pereti si beau pana imi vorbesc! Imi place sa ma rasucesc in cusca facuta de mine!

Arta albumului care o insoteste, care o infatiseaza pe Swift machiata cu creionul de ochi greu si care se uita visator la flacara unei brichete, este oarecum mai nervoasa decat cea anterioara a ei Folclore -ic, ridicand intrebari nesfarsite despre continutul albumului. In primul rand: Acesta este momentul in care T-Swift se indreapta in sfarsit impotriva noastra? Va trebui sa asteptam si sa vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *