22 aprilie 2024

Familia se va muta intr-un cadru mai privat de pe mosia Queen’s Windsor, iar copiii vor incepe la scoala pregatitoare din apropiere in septembrie.

Ducele si ducesa de Cambridge se vor muta impreuna cu cei trei copii ai lor din Londra pentru a locui in Adelaide Cottage din Windsor inainte de noul ciclu scolar, a confirmat Palatul Kensington.

Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis vor incepe la scoala Lambrook, langa Ascot, in septembrie.

Palatul Kensington a confirmat ca familia se va muta la cabana de pe mosia Queen’s Windsor – la 10 minute de mers pe jos de Castelul Windsor – inainte de inceperea noului an scolar.

Familia locuieste in prezent in Palatul Kensington , unde se afla din 2017.

Comentatorii spun ca mutarea reflecta dorinta familiei de a trai intr-un cadru mai privat, unde le pot oferi copiilor mai multa libertate decat in locatia lor actuala din Londra. De asemenea, va insemna ca sunt mai aproape atat de familia lui Kate, cat si de Regina.

Palatul Kensington a spus: ,,Altetele lor regale sunt extrem de recunoscatori lui Thomas’s Battersea, unde George si Charlotte au avut un inceput fericit in educatia lor din 2017, respectiv 2019 si sunt incantati ca au gasit o scoala pentru toti cei trei copii ai lor, care impartaseste un etos similar. si valori pentru ale lui Thomas”.

Directorul scolii Lambrook, Jonathan Perry, a spus ca scoala a fost incantata sa urmeze familia.

,,Suntem incantati ca Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis ni se vor alatura in septembrie care vine si asteptam cu nerabdare sa uram bun venit familiei, precum si tuturor noilor nostri elevi in comunitatea noastra scolara.”

Ben Thomas, directorul scolilor de zi din Londra din Thomas, la care au participat George si Charlotte, le-a multumit copiilor si altor elevi care parasesc pentru sustinerea valorilor scolii.

,,Le dorim toata fericire si succes la urmatoarele scoli si nu numai.”

Joe Little, director general al revistei Majesty, a spus ca mutarea in casa privata Adelaide Cottage va elimina aspectul ,,bol de peste auriu” din viata de familie a Cambridge.

,,Apartamentul 1A de la Palatul Kensington este perfect din multe puncte de vedere, dar ducele si ducesa si copiii lor nu pot sa vina si sa plece asa cum ar dori sau sa profite de parcurile din apropiere din Londra din cauza problemelor de confidentialitate mereu prezente.”

Little a spus ca are sens logistic sa aiba toti cei trei copii la aceeasi scoala, iar scoala va fi considerabil mai scurta si mai usoara in Berkshire, comparativ cu calatoria de la Palatul Kensington la Battersea de doua ori pe zi.

O sursa regala a spus ca William si Kate au facut miscarea de a oferi copiilor lor cel mai normal inceput posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *