16 aprilie 2024

Daca fotografia adorabila a lui Margot Robbie conducand o decapotabila roz nu te-a entuziasmat pentru viitorul film Barbie , prima privire la Ryan Gosling in rolul lui Ken cu siguranta o va face. Miercuri, Warner Bros. a aprins internetul si a scos multe tweet-uri insetate cand a distribuit prima imagine a actorului in personaj.

,,#BARBIE 21 iulie 2023 Doar in cinematografe”, a scris studioul de productie pe Twitter, alaturi de o fotografie a unei blonde platinate zambitoare, purtand o vesta de blugi lasata descheiata pentru a dezvalui abdomene dure si slip cu marca ,,Ken” care ieseau cu privirea in partea de sus. de blugii sai cu talie joasa.

La inceputul acestui an, WB a distribuit o imagine cu Robbie infatisand papusa emblematica, precum si data de lansare a filmului regizat de Greta Gerwig, vara 2023. Filmul, care este in prezent in productie, are o distributie de stele care ii include pe Robbie, Gosling, Issa Rae, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Hari Nef si Will Ferrell.

Robbie a declarat anterior pentru The Hollywood Reporter ca filmul poate sa nu fie ceea ce se asteapta fanii. ,,Ne plac lucrurile care se simt putin din centru”, a tachinat ea. ,,Ceva de genul Barbie, unde IP-ul, numele in sine, oamenii au imediat o idee despre: ,,Oh, Margot se joaca cu Barbie, stiu ce este asta”, dar scopul nostru este sa spunem ,,Orice te gandesti, noi vom oferi ceva total diferit – lucrul pe care nu stiai ca-l doresti”. … Putem sa onoram cu adevarat IP-ul si baza de fani si, de asemenea, sa surprindem oamenii? Pentru ca daca putem face toate astea si sa provocam o conversatie atenta, atunci tragem cu adevarat in toti cilindrii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *