29 noiembrie 2023

Desi unghiile nu sunt intotdeauna privite si apreciate, cel mai bine este totusi sa vezi o femeie cu unghii curate si frumoase. Isi arata latura ei creativa si imaginativa, complimenteaza tinuta purtata si este distractiv! Arta tribala a unghiilor a fost prezenta de atata timp.

Designul semnifica si marcheaza dreptul de trecere, lucrat ca un farmec pentru a indeparta spiritele rele sau pur si simplu pentru a fi privit ca un mijloc de amintire pentru a identifica fiecare membru al familiei, dar in prezent il folosim pentru a fi fabulos. Vezi mai jos modele unghii tribale si alege modelul perfect pentru tine.

Modele unghii tribale

Dupa cum puteti vedea arta tribala al unghiilor este creata cu curbe si linii unghiulare desenate folosind o pensula profesionala pentru arta unghiilor de orice dimensiune, care variaza de la elegant la lat. Aceste tipuri de Nail Art incorporeaza folosirea modelelor, culorilor si formelor indraznete care dau viata structurii, imaginatia ta poate fi complet libera si tot ar fi in regula. Punctele sunt, de asemenea, folosite pentru design. Punctele sunt create prin utilizarea pixurilor profesionale de punctat care pot fi cumparate de pe eBay sau Amazon si, la fel ca pensulele, dimensiunea variaza de la mic la mare, in functie de preferintele dvs. Daca preferati sa faceti Tribal Nail Art de unul singur, deoarece doriti sa economisiti bani, punctele pot fi create si prin utilizarea acelui Bobby.

Modele unghii tribale frumoase

Model unghii tribale colorate

Cand vine vorba de modele de unghii tribale sau aztece, detaliile sunt totul. Desi modelele tribale par dificile si greu de realizat, nu sunt. Puteti obtine cu usurinta un design tribal atragator, doar combinand puncte, triunghiuri, dungi, vartejuri, squiggles sau sageti impreuna. Amestecul de modele salbatice si culori vibrante, face ca aceasta tendinta de unghii sa fie perfecta pentru primavara si vara. Ai nevoie de inspiratie pentru modele? Asteptati pana vedeti aceste modele de unghii tribale colorate.

Modele unghii tribale negre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *