16 aprilie 2024

Este o vara de tip goth, asa ca se cuvine ca Winona Ryder sa apara pentru a ne arata exact cum se face. Printesa grunge originala a trait in jachete de motociclist, blugi si slip pentru fete in anii ’90, iar acum a revenit ca chip al campaniei lui Marc Jacobs pentru noua sa geanta de umar J Marc, fotografiata de Harley Weir si stilata de Emma Wyman.

O imagine din campanie o surprinde pe vedeta purtand o fusta din tul, cizmele Kiki emblematice ale lui Jacobs si un top cu maneci lungi si tinand in brate o geanta de umar J Marc cu mandarina, care contrasteaza perfect cu manichiul ei negru. Chiar si parul si machiajul ei aminteste de primele ei timpuri in lumina reflectoarelor: captuseala grea de kohl, buze inchise la culoare si suvite scurte si agitate.

Desigur, Winona are o relatie de lunga durata cu Marc Jacobs – designerul insusi si brandul sau omonim – ca ,,fata familiara” si ,,muza suprema”. Jacobs a tachinat colaborarea pe Instagram cu cateva zile in urma, postand un carusel de fotografii cu Winona in campaniile anterioare – ea a fost fotografiata de David Sims si Juergen Teller pentru brand in trecut.

Winona este alegerea perfecta pentru a reflecta estetica tinereasca a noului accesoriu, care se regaseste pe populara geanta Stam care a fost lansata pentru prima data in anii noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *