9 decembrie 2023

Zendaya iubeste sa serveasca look-uri vintage pe covorul rosu. De la purtarea aceleiasi rochii mov Versace pe care Beyonce a purtat-o la premiile BET in 2003, pana la intruchiparea romantismului de la mijlocul secolului intr-o rochie Balmain Couture din 1956 pentru premiile NAACP Image, actorul nu este unul care sa se fereasca de un moment de moda de arhiva. Iar cel mai recent aspect al ei este unul pentru cartile de istorie.

Pentru Gala Time 100 de anul acesta din New York, actorul Euphoria , in varsta de 25 de ani, a ales o rochie vintage Bob Mackie (designerul este responsabil pentru unele dintre cele mai emblematice look-uri ale lui Cher, FYI). Numarul rar, din colectia de toamna a marcii din 1998, prezinta panouri de catifea si matase in verde si negru care se infasoara in jurul corpului. Zendaya s-a accesorizat cu un colier discret cu diamante si cercei care se potrivesc de la Bulgari si a optat pentru parul catifelat, drept si fardul de pleoape verdeata pentru a scoate culoarea rochiei ei.

Datorita colaborarii ei de lunga durata cu stilistul Law Roach, look-urile vintage pe covor rosu ale actritei nu sunt niciodata mai putin decat triumfatoare. Ce arhiva a marcii va explora in continuare Zendaya? Banii nostri sunt pe Gianni Versace sau pe Gucci din epoca Tom Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *