22 aprilie 2024

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului (23 octombrie – 21 noiembrie) si este reprezentat de scorpion. Un semn de apa fix guvernat de Pluto in astrologia moderna si Marte in astrologia antica, energia Scorpionului este mistica si misterioasa. Scorpionii sunt personaje puternice, enigmatice, independente, care trosnesc cu o intensitate si carisma care ii face de neignorabili. Cu toata aceasta putere, totusi, ei raman adesea de necunoscut pentru altii, deoarece se pazesc cu inversunare pe ei insisi si viata lor privata.

Scorpionul este unul dintre cele mai gresit intelese semne ale zodiacului. Datorita pasiunii si puterii sale incredibile, Scorpionul este adesea confundat cu un semn de foc. De fapt, Scorpionul este un semn de apa care isi trage puterea din taramul psihic, emotional. Asemenea altor semne de apa, Rac si Pesti, Scorpionul este extrem de clarvazator si intuitiv. Citeste mai jos si afla mai multe despre zodia Scorpion.

Trasaturile Scorpionului

Scorpionii sunt oameni pasionati si aserti, cu determinare si concentrare pe care le vedeti rar in alte zodii. Ei vor apela la cercetari aprofundate pentru a ajunge la adevarul din spatele a ceea ce considera important. Mari lideri si ghizi, Scorpionii sunt plini de resurse, dedicati si neinfricati atunci cand exista o provocare de depasit. Ei vor pastra secretele altor oameni, chiar si atunci cand nu le sunt foarte iubiti de la inceput si vor face tot ce pot pentru cei de care se leaga.

Acesta este un semn de apa, la fel ca Racul si Pestii , iar reprezentantii sai trebuie sa experimenteze, sa exprime si sa infrunte emotii. Luptand mereu cu necinstea de orice fel, ei trebuie sa invete sa nu manipuleze si sa nu transforme oamenii sa-si caute in cale prin metode care nu sunt directe si curate. Aceste tendinte interioare ii fac uneori neincrezatori si gelosi, suspiciunea conducandu-i la modele comportamentale ciudate pe care trebuie sa le dezvaluie.

Scorpion Dragoste si Sex

Scorpionul este semnul sexualitatii si al legaturii fizice-emotionale cu alti oameni. Reprezentantii sai sunt extrem de pasionati, in cautarea constanta a intimitatii absolute si a iubirii care le va umple intreaga viata de predare, placere si unitate. Partenerii lor trebuie sa fie inteligenti, practici si onesti, iar compatibilitatea Scorpionului cu alte semne depinde in mare masura de capacitatea lor individuala de a imbratisa umbrele din interior. Odata ce se indragostesc, tind sa fie dedicati si credinciosi si, uneori, obsesivi, posesivi si coplesitori. Fiind extrem de sensibili chiar si atunci cand nu recunosc acest lucru in lume, isi vor alege partenerii cu atentie si au nevoie de mult timp pentru a construi incredere si respect cu oricine.

Acesta nu este un semn careia ii lipseste initiativa si, deoarece viata lor sexuala este de mare importanta pentru ei, s-ar putea gasi in aventuri ocazionale de o noapte si in relatii care nu le satisfac nevoile emotionale. Cu toate acestea, acest lucru nu ii va face fericiti pentru mult timp si nu se vor multumi cu acest mod de viata pentru foarte mult timp. Odata ce natura lor aventuroasa si curioasa isi gaseste un pic de liniste odata cu varsta, ei vor invata ca, fara emotii, experienta sexuala nu are niciun scop.

Scorpion Prieteni si Familie

Prieteni – Onestitatea si o abordare directa colorata cu emotii intense fac din fiecare Scorpion un prieten grozav. Sunt dedicati, loiali si inteligenti si se simt cel mai bine in compania unor oameni plini de spirit si distractie, care aduc dragoste si culoare in viata lor. Prieteniile lor sunt pline de surprize si intorsaturi bruste si uneori se termina brusc, fara explicatii. Ei inteleg ca schimbarea este singura constanta din Univers si aleg sa o respecte in prietenii, ca in toate relatiile.

Familia – Scorpionul este un semn care aduce Luna la cadere si, odata cu ea, are intotdeauna sarcina de a se elibera de anumite valori si modele de familie care le-au fost impinse la o varsta frageda. Cand sufera sau sufera, vor apela la cea mai apropiata familie pentru ajutor, simtindu-si dragostea si sprijinul in cele mai intunecate momente. Totusi, s-ar putea sa nu recunoasca faptul ca dragostea poate fi data prin expresie luminoasa, colorata si creativa si gaseste acest lucru prin familia pe care o creeaza, mai degraba decat prin cea pe care o lasa in urma.

Scorpion Cariera si Bani

Exista ceva aproape deranjant in daruirea pe care Scorpionul o are pentru un obiectiv pe care si-au propus sa-l atinga, iar acest lucru ii face fantastici in management si rezolvare de probleme care necesita multa energie si efort depus. Nu vor renunta sub presiune si lucreaza bine in medii stresante care au nevoie de o mana calma si stabila. Cele mai bune alegeri de cariera pentru Scorpioni sunt stiinta si cercetarea de orice fel si sunt excelente ca detectivi, politisti, psihologi si chirurgi. Respectul lor suprem pentru ceilalti ii poate ingreuna in munca in echipa, deoarece ei asteapta acelasi tratament in schimb chiar si de la persoanele incapabile de o astfel de abordare.

Scorpionii sunt suficient de disciplinati pentru a respecta bugetul, dar se bucura de a-si trai viata la limita. Vor munci din greu pentru banii lor si vor face tot ce le sta in putere pentru a fi independenti, dar se vor indatora cu usurinta, vor obtine imprumuturi sau ipoteci, gestionand bani care nici macar nu sunt ai lor. Totusi, in cele mai multe cazuri, banii le ofera acestor indivizi un sentiment de control si putere si rareori isi vor asuma riscuri pe care nu sunt siguri ca le vor plati in timp.

Cum sa atragi barbatul Scorpion

Barbatii Scorpion sunt plictisitori, increzatori, intensi, sexuali si foarte competitivi. Ei pot fi extrem de obsesivi, compulsivi si gelosi, iar acest lucru este colorat de daruire oarba si dragoste atotdatatoare la care fiecare dintre noi tanjeste. Are nevoie de o persoana practica care sa-l ajute sa-si tina planurile si, in acelasi timp, sa fie inconjurat de o bula de mister, destul de intrigant si de linistit. Ii place jocul seductiei si are nevoie sa se simta surprins, ghidat si urmarit pentru a ramane interesat inainte de a se deschide. Un barbat Scorpion are nevoie de o provocare si deseori isi alege parteneri care sunt deja luati sau care joaca din greu pentru a obtine.

Sunt atrasi de femei increzatoare si cochete, dar se asteapta la onestitate si la o atentie nedivizata odata ce decid sa se stabileasca. El cauta ceva mai puternic decat atractia fizica si compatibilitatea si are nevoie de emotii infinite care sa-si ghideze inima si sa-l inspire. Tanjeste dupa experiente sexuale care depasesc corpul fizic si placerea, iar atunci cand isi gaseste un partener gata sa-si dezveleasca sufletul, ei se vor tine de ele si nu le vor lasa niciodata.

Cum sa atragi femeia Scorpion

Personalitatea Scorpionului este atat complexa, cat si fascinanta si le face pe femeile Scorpion magnetice, sexy si misterios de calme. Are o mare capacitate de bunatate si o dorinta de bine in lume, dar are nevoie de cineva care sa o pretuiasca cu adevarat alaturi si sa accepte nivelul de control de care are nevoie in viata ei amoroasa. Partenerul pe care il alege ii apartine si trebuie sa fie un bun ascultator, dispus sa imbratiseze umbrele pe care le are probleme sa se accepte.

Intalnirea cu o femeie Scorpion poate fi cu adevarat distractiv, dar pentru a-si castiga dragostea necesita mult timp si rabdare. Nu este o cucerire usoara in niciun fel si, oricat de naiva ar fi in relatiile interpersonale, acest lucru nu va fi cazul in viata sexuala si in alegerea partenerilor cu care impartaseste o intimitate profunda. Este posesiva, dar daruitoare si devotata si are nevoie de cineva sincer care sa nu o dezamageasca niciodata. Dura la iertare, ea nu va fi cea care va oferi o ofranda de pace si rareori recunoaste ca greseste pur si simplu pentru ca s-a invinuit pe ea insasi fara sens cu mult inainte de a ajunge in conflict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *