16 aprilie 2024

Energia aerului este totul despre minte. Intelectuale, curioase si profund sociale, semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) sunt pasionate de dinamica interpersonala. Cu toate acestea, ca ultimul semn de aer din zodiac, Varsatorul duce aceste concepte la un cu totul alt nivel. Varsatorul este reprezentat de purtatorul de apa (de unde ,,aqua”), vindecatorul mistic care da apa, sau viata, pamantului.

Reprezentat de cartea Steaua in tarot, Varsatorul poate fi vizualizat ca o fiinta mitica mai mare decat viata, cu un picior ferm plantat pe sol si unul pozitionat in apa. Varsatorul tine in mana o vaza, care revarsa noi fluxuri de inspiratie pentru a cultiva longevitatea, vindecarea si speranta. Citeste mai jos si afla mai multe despre zodia Varsator.

Trasaturile Varsatorului

Varsatorul este semnul diferit de restul zodiacului si oamenii nascuti cu Soarele in el se simt speciali. Acest lucru ii face excentrici si energici in lupta lor pentru libertate sau, uneori, timizi si linistiti, le este frica sa-si exprime adevarata personalitate. In ambele cazuri, sunt ganditori profundi si oameni extrem de intelectuali, carora le place sa lupte pentru cauze idealiste. Ei sunt capabili sa vada oamenii fara prejudecati si acest lucru ii face cu adevarat speciali. Desi se pot adapta cu usurinta la energia care ii inconjoara, reprezentantii Varsatorului au o nevoie profunda de a avea ceva timp singuri si departe de orice pentru a-si reda puterea.

Semnul Varsator apartine elementului Aer, terminand povestea Gemenilor si Balantei si conectandu-le intr-un fel prin opozitie de libertate si relatii. Ei se vor baza pe mintea lor si pe cuvintele rostite de cele mai multe ori si, fara stimulare mentala, isi pot pierde interesul chiar si pentru lucrurile care le-au facut inima sa tresara la inceput. Ei vad lumea ca pe un loc plin de posibilitati si au nevoia de a fi spontan, de a urmari momentul si de a-l trai din plin, in incercarea de a nu pierde timpul.

Varsator Dragoste si Sex

Stimularea intelectuala este de departe cel mai mare afrodisiac pentru un Varsator. Nimic nu ii poate atrage mai mult decat o conversatie interesanta cu o persoana. Deschiderea, comunicarea, imaginatia si disponibilitatea de a risca sunt calitatile care se potrivesc bine in lumea emotionala a acestui semn zodiacal. Compatibilitatea lor cu alte semne poate fi complexa, deoarece ei reprezinta opozitia insasi si au probleme in relationarea cu ceilalti daca sentimentul lor de libertate este in vreun fel pus in pericol, sau il percep ca fiind.

Integritatea si onestitatea sunt esentiale pentru oricine doreste sa ramana in viata lor, iar sentimentele nu vor avea mare legatura cu felul in care trateaza tradarea si cu cei care ii dezamagesc pe parcurs. Vor da independenta partenerului lor, vazandu-i la fel de egali si la fel de puternici ca si ei. Chiar daca pot obtine toata libertatea pe care si-o doresc, totusi ar putea avea probleme cu interactiunea de zi cu zi, chiar si cu cei de care sunt profund indragostiti.

Varsator Prieteni si Familie

Prieteni – Indiferent de capacitatea lor de a comunica, reprezentantii Varsator au nevoie de timp pentru a construi apropierea cu un prieten si vor face inconstient multe doar pentru a evita sa fie emotionali si vulnerabili in preajma celorlalti. Sunt dispusi sa se sacrifice de sine, dar numai daca este absolut necesar si, in momentul in care vor sari in ajutor, o persoana cu necazuri va realiza probabil ca nu a avut niciodata nevoie de ajutor de la inceput. Au nevoie de prieteni creativi, integri si cu un intelect puternic.

Familia – Acesti indivizi au anumite asteptari de la familia lor. Chiar daca ar putea sa nu fie locul lor sa caute raspunsuri pe care parintii lor ar trebui sa le caute, ei o vor face oricum si, de cele mai multe ori, isi vor impune vointa membrilor familiei din cea mai buna intentie posibila – pentru a-i face sa se inteleaga. Simtul datoriei pe care il au fata de unele rude nu ii va tine prea mult timp in preajma, pentru ca asta, ca tot santajul emotional, nu atinge aproape niciodata sufletul unui Varsator.

Varsator Cariera si Bani

Acesta este un semn care aduce entuziasm, si inovatii la locul lor de munca si are o capacitate remarcabila de exploatare a imaginatiei lor in scopuri de afaceri. Intelectul lor ridicat, combinat cu dorinta lor de a-si impartasi talentele, inspira multi oameni in viata lor. Sunt un vizionar caruia ii place sa se angajeze in activitati umane si trebuie sa lucreze intr-un loc care sa sustina circumstante mai bune pentru grupurile de oameni pe cale de disparitie.

Finantele acestui semn zodiacal pot fi cheltuite pentru diverse riscuri, dar si tinute, si tot ce trebuie sa aiba pentru a-si crea o zona salvatoare din viata lor este sa le ofere ceva de asteptat. Sunt bine adaptati la sentimentul lor pentru stil si nu se tem sa-l arate, motiv pentru care culorile lor stralucitoare in lumea exterioara fac toata diferenta pentru starea lor emotionala. Se simt extrem de bine in profesii precum pilotajul, parapanta si fotografia, dar sunt si programatori excelenti, matematicieni si oameni de stiinta ingeniosi si trebuie sa-si arate personalitatea cu linii directoare nu stricte pentru modul de a face acest lucru.

Cum sa atragi barbatul Varsator

Barbatii Varsator sunt imprevizibili, inteligenti, sociali, independenti si excelenti comunicatori. Ele sunt, de asemenea, nesigure si inflexibile, dar schimbate de partenerul potrivit cel putin pana la un punct in care verifica timpul la ceasul de mana. Un barbat Varsator traieste uneori in mintea lui si are nevoie de un insotitor pentru a vorbi despre gandurile si ideile sale progresive. Intr-un joc de seductie, mai intai trebuie sa le devii prieten si totul va veni pe al doilea. Pe masura ce lucrurile se indreapta la locul lor si descopera ca a gasit incredere pentru persoana care sta in fata lor, fiecare Varsator are sansa de a-si indeplini propriile limite si de a vedea daca mai trebuie sa incalce ceva.

Fiind un barbat care isi poarta Soarele in semn de detriment, acest individ are probleme sa se potriveasca si el. Are nevoie de cineva care sa-i respecte nevoia de libertate, individualitatea si, mai ales, dorinta sa sincera de a face diferenta in lume.

Cum sa atragi femeia Varsator

Este o femeie independenta, misterioasa, cu spirit liber si excentric, cu un fin simt al umorului si o ciudata incapacitate de a ramane consecventa si prezenta. Pare rece si distante, dar are nevoie de cineva cu care sa o iubeasca fara sens si cu care sa impartaseasca o conversatie buna. Cu adevarat incitanta, aceasta este o femeie care este un partener excelent in probleme emotionale, sexuale si mai ales mentale, dar daruirea ei s-ar putea sa nu o tina foarte mult timp daca simte chiar si un gram de lipsa de respect pe parcurs. Este atrasa de oamenii care ies in evidenta din coroana si au nevoie de cineva care sa-i construiasca increderea si sa o ia de mana si in circumstante mai bune.

O femeie Varsator este un partener foarte imaginativ, mai ales in expresia ei sexuala, si vrea sa incerce lucruri noi in mod regulat. Totusi, ea trebuie sa stie ca este pretuita si iubita si, in acelasi timp, eliberata de cerinte si forta la care ar putea fi predispusi unii dintre barbatii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *