16 aprilie 2024

Unghiile sunt întotdeauna atingerea finală perfectă. Indiferent dacă sunt goale în mod intenționat sau uimite până la nouă, acestea adaugă un alt strat coeziv pentru armonie din cap până în picioare. Sezon după sezon, Săptămâna Modei din New York oferă o mulțime de inspirație pe acest front.

De la ombré înalt la o gamă imaginativă de manichiură franțuzească, look-urile unghiilor din toamna 2024 sunt capricioase, expresive și orice altceva decât simple. În continuare, vezi cele cinci tendințe de unghii care vor domina în restul anului.

Ombré inspirat

Trend inspirat pentru unghii Ombre la NYFW toamna/iarna 2024

Adesea, unghiile ombré merg de la vârful unghiei spre bază. Dar pentru două spectacole din acest sezon — Jason Wu și Retrofête — aspectul ombré a fost puțin mai inspirat.

Pentru Jason Wu, manichiuristul editorial Jin Soon Choi a decis asupra unui ombré invers. „I-am spus [Wu] că am făcut [ombré] din vârf”, spune Choi, fondatorul JINsoon Spas și JINsoon Nail Lacquer . „Nu am văzut prea mult [reverse ombré] la spectacole, așa că am decis să o facem puțin diferit.” Designul a mers de la baza unghiei cu o cireșă neagră adâncă, într-un lac transparent în partea de sus, cu ocul amestecat unul în celălalt folosind un mic burete. Choi adaugă că acest aspect alungește unghia. Ombré „poate fi băiețel dacă o faci din vârf”, spune ea. „Dar acesta este un aspect mai alungit, atât de moale și feminin.”

La Retrofête, manichiurista celebră, Miss Pop, a optat pentru un ombré dintr-o parte în alta, folosind un quad de lacuri de la Essie . „Când mergi cu vârf la bază, este frumos, dar este mai mult ca gheare”, spune domnișoara Pop. „Am vrut să facem un ombré într-un mod interesant și nou. Se simte mai elegant, mai rafinat.” Pentru a obține aspectul, domnișoara Pop a folosit patru nuanțe de roșu și le-a aplicat una lângă alta în timp ce era umedă, amestecând cu nimic altceva decât cu pensulele sticlei.

Decalcomanii mari

Tendința unghiilor Big Decals la NYFW toamna/iarna 2024

Decalcomanii superioare au furat spectacolul la Săptămâna modei.

La Sergio Hudson, stilistul de unghii celebru Gina Edwards a creat un aspect de unghii cu KISS, care prezenta pietre prețioase mari, groase, în tonuri de bijuterii și aplicații aurii lustruite. „Acesta este un aspect de unghii plin de farmec, înfrumusețat”, spune Edwards. „Avem glam din anii ’70 – gândiți-vă la Diane Carroll, Diana Ross. Acestea au fost cele două femei din care s-a inspirat Sergio pentru această colecție.” Designul prezintă pietre încrustate înconjurate de aur, care amintesc de un inel cabochon. „În colecție, Sergio are denim, catifea, galben, roșu, albastru și am vrut să încorporez toate acestea într-o singură unghie”, spune Edwards.

La Luar, artistul de unghii Naomi Yasuda a realizat unghii exagerate cu accent super-lungi, împodobite cu decalcomanii din rășină create într-o matriță și acoperite cu OPI Nail Lacquer în Glitzerland (12 USD). „Luar este un brand care îmbină moda înaltă cu cultura urbană”, spune Yasuda într-un comunicat de presă. „Așa că m-am hotărât să fac unghii care au fost atât uimitoare, cât și generoase, ceea ce m-a determinat să creez un design de inspirație baroc pentru unghia statement.”

Roșii Cireșe

Tendință pentru unghii Cherry Red la NYFW toamna/iarna 2024

Cherry Red a apărut la Retrofête, Prabal Gurung (de KISS ), Christian Cowan (de CND) și Bronx and Banco (de Chillhouse .) Printre cele mai inedite interpretări a fost Jason Wu, care a oferit o întorsătură ombré. „Am încercat trei culori diferite”, spune Choi. „Un roșu arăta foarte sângeros, iar negrul ar putea părea foarte gotic, așa că am vrut să avem un mijloc de întuneric plus sofisticare, așa că am decis să folosim JINsoon Risque (18 USD).”

La Prabal, Edwards a creat o unghie de catifea, numită ochi de pisică . Ochiul de pisică „îți oferă acel efect magnetic”, spune Edwards. „Inspirația se referă la amintiri fragmentate. Prabal și-a dorit o unghie care să fie reflectorizante, care să emane trecutul cu prezentul. Cu un ochi de pisică, asta obții. Într-o lumină, este într-un fel, și într-o altă lumină, este un alt mod.”

Franțuzești distractive

Tendința unghiilor distractive Frenchies la NYFW toamnă/iarnă 2024

Manichiura franțuzească nu merge absolut nicăieri, așa cum o demonstrează privirile unghiilor la Sergio Hudson (KISS), Christian Cowan ( CND ), PatBO (KISS) și Tiffany Brown ( Dazzle Dry ). Dar niciunul dintre aceste look-uri nu a fost francezul tău standard – gândește-te: culori expresive, forme și design.

„Pentru 2024, vom vedea în continuare unghii franțuzești”, spune Edwards. „Nu pot să vă spun câți oameni de care am întâlnit astăzi, care poartă franceză, și este un vârf maro, un vârf de strass – orice. Este doar o întorsătură diferită, care aduce anii ’90 în prezent.”

Pentru Sergio Hudson, Edwards a compensat strălucirea unghiilor bijuterie multicolore cu un press-on francez dublu de șampanie, folosind KISS Voguish Fantasy Sculpted French Nails în Party Crasher (10 USD). Pentru PatBO, ea a folosit unghiile KISS imPRESS în For the Night (10 USD), dar a optat doar pentru unghiile cu vârf francez din set.

Metale reflectorizante

Tendința unghiilor Reflective Metals la NYFW toamna/iarna 2024

Ceea ce a început cu unghia de gogoși glazurată virală s-a maturizat în dragostea pentru o manichiură metalică reflectorizantă și de mare impact. Chillhouse’s Chill at the Disco (16 USD) au fost folosite atât la Lapointe, cât și la Bronx și Banco. Sunt o unghie argintie tip ochi de pisică, cu un design alb învolburat.

La Prabal, Edwards a creat aspectul magnetic atât în ​​roșu vișiniu, cât și în argintiu. „Unghiile magnetice au existat, dar doar se catapultează la diferite niveluri cu modele diferite în ochiul de pisică”, spune Edwards. „Vedem ochiul de pisică francez, care ar crede că ai putea face asta? Dar există atât de multe variante diferite ale unghiilor magnetice și sunt într-adevăr închegate cu o mulțime de ținute pe care le porți pentru că trage lumina și îți oferă Culori diferite.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *