22 februarie 2024

Varsta este doar un numar cand vine vorba de prietenia dintre Laura Dern si Taylor Swift . In ciuda diferentei de varsta de 22 de ani, actrita castigatoare a Oscarului o considera in continuare pe starul pop unul dintre cei mai apropiati prieteni ai ei.

In timpul unui nou interviu cu People , Dern – care a facut o cameo in rolul mamei vitrege malefice a lui Taylor Swift in videoclipul ei „Bejeweled” in 2022 – a vorbit despre „prietenia ei profunda” cu cantareata la premiera noului ei film Common Ground din Beverly Hills. joia. „Este una dintre prieteniile mele profunde si o iubesc si o admir atat de mult”, a spus Dern pentru presa, adaugand: „Sa gasesc o prietena in mijlocul creativitatii si ea este o superputere. E incredibila. Deci a fost foarte distractiv.”

Cand a fost intrebat daca si-a crescut baza de fani printre Swifties, Dern a raspuns: „Nu stiu. Nu stiu, dar o voi accepta”.

In octombrie 2022, Taylor a dezvaluit cum a facut-o pe Laura sa accepte rolul ei din videoclipul muzical, pe care l-a descris drept „o intorsatura a unei povesti despre Cenusareasa”. In timp ce a facut o aparitie la The Tonight Show cu Jimmy Fallon , ea i-a spus gazdei ca i-a scris actritei un scenariu de o pagina, spunandu-i lui Dern ca va putea s-o numeasca „o femeie obosita si nebunoasa”.
„Am spus: „Castigatoarea Oscarului, Laura Dern, salut. Am scris un scenariu”, si-a amintit Taylor. „Este un scenariu cu o singura scena in care o sa ma numesti „o femeie obosita si lipicioasa” si ea a spus „Sunt dezamagit”. „

O luna mai tarziu, Dern a spus ca aceasta linie este cea care a incheiat intelegerea, explicand pentru Entertainment Tonight : „Si mai bine este cand ea iti vorbeste la telefon, intrebandu-te daca exista vreo modalitate prin care ai putea fi dispus sa-i spui aceste cuvinte. „
De la colaborarea lor, Dern se pare ca a devenit o parte integranta a echipei lui Swift, deoarece cei doi au fost vazuti recent luand cina impreuna in New York City, impreuna cu colegii din banda Greta Gerwig si Zoë Kravitz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *