3 martie 2024

Hand with long artificial manicured nails colored with pink nail polish. Fashion and stylish manicure.

Exista multe forme de design de unghii. Exista multe modele de unghii care sunt usor de creat si exista, de asemenea, unele grafice mai complexe, care necesita implementare de profesionisti. Modelele de unghii lungi sunt relativ simple, deoarece are mai mult spatiu decat designul de unghii scurte.

In general, ideile de design de unghii lungi includ unghii rotunde, unghii de sicriu, unghii ovale sau unghii stiletto. Am adunat cateva idei despre designul unghiilor lungi pentru a gasi cea mai buna optiune pentru urmatoarea ta manichiura. Citeste mai jos si vezi modele de unghii lungi.

Unghii lungi

Unghiile lungi au cu siguranta momentul lor in 2023. De la TikToker-urile tale preferate pana la femeile din Euphoria, se pare ca toata lumea din lume isi bate unghiile lungi chiar acum. Desi nu eram sigur de acest aspect la inceput, mi-a crescut cu adevarat. Unghiile lungi sunt atat de glam si ma fac cu adevarat sa simt ca am viata mea impreuna.

Modele unghii lungi

Lumea minunata a unghiilor acrilice gazduieste atat de multe modele distractive si inovatoare. Desi sunt adesea asociate cu aspectul foarte lung, acrilicele va permit de fapt sa experimentati cu diferite lungimi si stiluri interesante, indiferent daca doriti o manichiura frantuzeasca scurta, patrata sau un set de unghii lungi, roz neon, in forma de stiletto. Posibilitatile par destul de nesfarsite (si, uneori, coplesitoare), dar aceasta galerie de 60 de imagini cu idei de arta a unghiilor din acril poate fi un ghid pentru urmatoarea ta intalnire.

Unghii lungi cu gel

Modele de unghii lungi

Unghiile lungi vor arata intotdeauna mai stralucitoare decat majoritatea modelelor pentru unghiile scurte. Aceste idei de design de unghii pe care le-am adunat aici se vor potrivi atat unghiilor artificiale, cat si natural lungi. De la incepatori la profesionisti, toata lumea poate incerca aceste idei de nail art. Unghiile lungi sunt o panza grozava pentru creativitate. Tine-ti mainile ocupate chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *