22 februarie 2024

Bella Hadid tocmai a dus moda goala la urmatorul nivel in rochia goala pentru a pune capat tuturor celorlalte rochii goale – probabil, vreodata.

In timp ce inchidea prezentarea de moda Coperni in timpul Saptamanii Modei de la Paris, ieri, supermodelul a pasit pe podium purtand altceva decat un string nud si tocuri de pisoi, acoperindu-si sanii goi, in timp ce doi barbati au inceput sa-i pulverizeze vopsea alba pe corp. Dupa aproximativ 15 minute, barbatii au terminat si o femeie a iesit si si-a taiat o fanta laterala pentru o dezvaluire a piciorului la moda si a tras in jos bretelele rochiei pentru un moment de pe umar.

Hadid era gata sa arate rezultatele, iar cand s-a miscat, rochia s-a miscat cu ea ca o a doua piele sfintita. In ceea ce priveste glam-ul ei, ea a purtat putin sau deloc machiaj si si-a tras parul intunecat inapoi intr-un coc elegant, cu breton maturat in lateral.

Deci, cum anume a fost posibil acest moment futurist al modei? Raspunsul scurt: stiinta. Rochia a fost realizata folosind Fabrican, o fibra lichida patentata care se intareste odata ce este pulverizata, inventata de Dr. Manel Torres. ,,Designerii de moda au nevoie de noi materiale si tesaturi pentru a crea produse care sa raspunda stilurilor de viata in evolutie si cerintelor consumatorilor”, a scris notele emisiunii, pentru The Cut . ,,In secolul douazeci si unu ar trebui sa facem pentru prima data cand stiinta si designul marsaluiesc intr-adevar impreuna in pas, ilustrand in acest fel interdependenta lor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *