22 aprilie 2024

Dakota Johnson a devenit icon a modei de buna credinta, fie ca poarta un scrunchie cu aspectul ei de pe covorul rosu , fie ca poarta lenjerie pe covorul rosu. Iar ambasadoarea Gucci isi aduce stilul pe coperta din iulie/august a Vanity Fair pentru a-si promova viitorul film, Persuasion.

Pe coperta in sine, actrita si-a lasat ochii albastri ca ocean si franjurii semnaturi sa vorbeasca, cu un prim-plan in iarba inalta. In interiorul cartii, Johnson a pozat intr-o versiune alba rock-chic, impanzita, a unui blazer clasic din piele neagra – Gucci, desigur. Si-a intins bratele intr-o parte si a zambit la camera, lasand jacheta deschisa, desi nu purta nimic pe dedesubt.

Alte look-uri mai eterice s-au potrivit cu sedinta foto in aer liber, inclusiv o rochie din tul Gucci verde padure si o rochie alba transparenta Alexander McQueen, cu detalii cu margele.

Pentru interviu, Dakota a dezvaluit niste ceai fierbinte despre realizarea francizei 50 Shades of Grey – aproape la fel de vaporoase ca scenele de sex infame ale favoritei de cult. Actrita si-a amintit cum a fost sa lucrezi pe platourile de filmare si nu au fost intotdeauna fluturi si curcubee.

,,Sunt o persoana sexuala si cand sunt interesata de ceva, vreau sa stiu atat de multe despre asta”, a spus ea. ,,De aceea am facut acele filme mari goale… M-am inscris sa fac o versiune foarte diferita a filmului pe care am ajuns sa-l facem”.

Dakota a continuat spunand ca autorul cartilor, EL James, a facut parte din procesul de filmare ,,psihotic”. ,,A avut mult control creativ, toata ziua, in fiecare zi si a cerut doar ca anumite lucruri sa se intample”, a explicat Dakota. ,,Au existat parti din carti care pur si simplu nu ar functiona intr-un film, cum ar fi monologul interior, care uneori era incredibil de obositor. Nu ar functiona sa spun cu voce tare. A fost intotdeauna o batalie. Intotdeauna… tocmai a devenit ceva nebunesc. Au existat o multime de dezacorduri diferite. Nu am fost in stare sa vorbesc despre asta sincer, niciodata, pentru ca vrei sa promovezi un film in mod corect si sunt mandru de ceea ce am facut pana la urma si de tot se dovedeste asa cum ar trebui, dar a fost dificil.”

La sfarsitul zilei, Johnson nu regreta ca a facut celebrul film. ,,Daca as fi stiut la momentul respectiv, asa va fi, nu cred ca cineva ar fi facut-o”, a spus ea pentru presa. ,,Ar fi fost de genul ,,Oh, asta e psihotic”. Dar nu, nu regret.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *